El TigrePrijs van gerecycleerde droge transformatorHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te

  • vrijgavetijd:2022-07-29 19:58:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:210
  • Korte omschrijving:

    El Tigre,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:De spanningsregelaar is niet op zijn plaats

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

El TigreBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Fabrikant van transformatoren

Meknes.kgmElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting en kortsluiting is meer algemeen.


El TigrePrijs van gerecycleerde droge transformatorHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te lossen?



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,El TigreScb14 droge transformator,El TigreBeeld van droge transformatoren, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd,El TigreAanbesteding van droge transformatoren, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Resultaten van de testtransformator-onderneming met olieonderdompeling

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


El TigrePrijs van gerecycleerde droge transformatorHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te lossen?



Dry type transformator bedrijf

Waar is het?De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

De interne markt voor transformatoren is traag

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

El TigreHet omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

LidkopingOverige productinformatie
  • Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

    Hamburg-NordVolautomatisch hydraulisch hefplatformOnderhoud

  • Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

    Hamburg-NordHuurlift platformWat zijn de onbekende voordelen?

  • Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

    Hamburg-NordWerklift op grote hoogte van de aluminiumlegeringProductprestatiekenmerken:

  • San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

    San SeveroElektrische vrachtliftTyp code introductie

  • PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

    PolenKleine privéliftOver nieuwe trends gesproken

  • Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

    Bekeschsaba.kgmHydraulische hefplatform met rechte bovenkantDe doseringsvereiste:

  • El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

    El Fahs.Specificatie van de olie ondergedompelde transformatorInnovatief productontwikkelingsconcept

  • X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

    X LinhausenPlatform hydraulisch hefplatformFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!