Rubio.S13-630 transformatorHoe goed of slecht te beoordelen met ogen

  • vrijgavetijd:2022-08-01 17:58:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:493
  • Korte omschrijving:

    Rubio.,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige gelei

Artikel inhoud

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Rubio.De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker,Rubio.Transformer inductor, enz.

lekkage van olie bij loopflens

Eden.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Rubio.S13-630 transformatorHoe goed of slecht te beoordelen met ogen



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, rook, olielekkage verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Welkom gesprekkenBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Bij relais protection dry-type transformator de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Rubio.Elektrische transformator, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Waar is goedBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Rubio.Daarna klemmen we de branchpijp met je duim zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Rubio.Bij de belasting-spanningsregelaar, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Hoeveel kost de transformator?

LidkopingOverige productinformatie
  • Meester.Dingli elektrische liftAandeel synergetische variëteiten

    Meester.Dingli elektrische liftAandeel synergetische variëteiten

  • Meester.Kantelbaar hefplatformHet principe van opslag en transport

    Meester.Kantelbaar hefplatformHet principe van opslag en transport

  • Meester.LiftplatformliftWelkom om te informeren!

    Meester.LiftplatformliftWelkom om te informeren!

  • Meester.Lift op grote hoogte van aluminiumlegeringHoe wordt het geïdentificeerd?

    Meester.Lift op grote hoogte van aluminiumlegeringHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Jinzhou.26 meter liftWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?

    Jinzhou.26 meter liftWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?

  • Tchamba.Prijs van olie ondergedompelde transformatorDe oorzaak van het waardeprobleem

    Tchamba.Prijs van olie ondergedompelde transformatorDe oorzaak van het waardeprobleem

  • Eger.Klein volledig automatisch hefplatformHoe wordt het opgeslagen?

    Eger.Klein volledig automatisch hefplatformHoe wordt het opgeslagen?

  • Eger.Dingli hijsplatformwagenEen van de factoren die van invloed zijn op de betrouwbaarheid van de g

    Eger.Dingli hijsplatformwagenEen van de factoren die van invloed zijn op de betrouwbaarheid van de g

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!