Zaranj.Substation Transformer- en box typeVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-08-08 23:14:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:83
  • Korte omschrijving:

    Zaranj.,Oorzaken van brand in transformatorEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen

Artikel inhoud

Oorzaken van brand in transformator

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Zaranj.De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Zabreh.De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Look van olie van de radiator

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


Zaranj.Substation Transformer- en box typeVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur,Zaranj.Marktanalyse van droge transformatoren, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning,Zaranj.Model van elektronische transformator, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Aanbeveling van de homepageDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn,Zaranj.Specificatie van de olie ondergedompelde transformator, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.


Zaranj.Substation Transformer- en box typeVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud



Look van olie van de radiator

KwaliteitsaanbevelingNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Oorzaken van brand in transformator

Zaranj.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

LidkopingOverige productinformatie
  • Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

    Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

  • AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

    AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

  • Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

    Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

  • TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

    TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

  • TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

    Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

  • Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

    Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!