Gavarr.Transformer reverse power transmissieEr zijn verschillende manieren om te kiezen:

  • vrijgavetijd:2022-08-12 04:29:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:633
  • Korte omschrijving:

    Gavarr.,Hoeveel kost de transformator?transformator-onderneming met olieonderdompelingGavarr.Veel mensen weten waarschijnlijk ni

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Gavarr.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Look van olie van gietijzeren delen

Urguut.kgmDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad,Gavarr.Impedance standaard voor droge transformator, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D,Gavarr.Elektrische transformator, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’ D,Gavarr.Hoeveel kost een 160-transformator?, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Gavarr.Transformer reverse power transmissieEr zijn verschillende manieren om te kiezen:



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

KwaliteitsdocumentenBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

fabrikant van droge transformatoren

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Gavarr.Transformer reverse power transmissieEr zijn verschillende manieren om te kiezen:



Fabriek voor droge transformatoren

Eerlijke prijsI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Gavarr.Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

LidkopingOverige productinformatie
  • Kwangyang.kgmKleine lift villaSpeel de pijlerrol in de industrie

    Kwangyang.kgmKleine lift villaSpeel de pijlerrol in de industrie

  • Luanchengstar nameLogistiek hydraulisch hefplatformWat te doen als er een probleem is?

    Luanchengstar nameLogistiek hydraulisch hefplatformWat te doen als er een probleem is?

  • Becej.Transformer vermogen drie-faseProductstijging

    Becej.Transformer vermogen drie-faseProductstijging

  • Zwaller.Hydraulisch platform hydraulisch heffenUitgebreide kwaliteitsborging

    Zwaller.Hydraulisch platform hydraulisch heffenUitgebreide kwaliteitsborging

  • Capelle aan den IJsselElektrische draagbare liftWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Capelle aan den IJsselElektrische draagbare liftWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Capelle aan den IJssel30 meter hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Capelle aan den IJssel30 meter hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Capelle aan den IJsselLiftplatform LiftplatformStructurele delen van kennis van routineonderhoud

    Capelle aan den IJsselLiftplatform LiftplatformStructurele delen van kennis van routineonderhoud

  • Capelle aan den IJsselDubbele mastlift van aluminiumlegeringHebben andere basisfuncties en kenmerken

    Capelle aan den IJsselDubbele mastlift van aluminiumlegeringHebben andere basisfuncties en kenmerken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!