Zhanjia.Type transformatorWat is de configuratie en kenmerken ervan?

  • vrijgavetijd:2022-08-12 17:28:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:424
  • Korte omschrijving:

    Zhanjia.,Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunne

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten,Zhanjia.Alle transformatoren, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Zhanjia.Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

fabrikant van droge transformatoren

GuadalupeNameDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Zhanjia.Type transformatorWat is de configuratie en kenmerken ervan?



Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten,Zhanjia.Computer-temperatuurregelaar voor droge transformatoren, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Fabrikant van omzetters

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


Zhanjia.Type transformatorWat is de configuratie en kenmerken ervan?



Verminderde isolering

Encyclopedische kennisHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Zhanjia.Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Look van olie van gietijzeren delen

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

LidkopingOverige productinformatie
  • PadebornOphefbaar losplatformProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    PadebornOphefbaar losplatformProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • PadebornSchroefhefplatformHet effect buiten het seizoen is duidelijk, de prijzen blijven dalen

    PadebornSchroefhefplatformHet effect buiten het seizoen is duidelijk, de prijzen blijven dalen

  • PadebornLiftplatform van aluminiumlegeringHet praktische effect is geweldig

    PadebornLiftplatform van aluminiumlegeringHet praktische effect is geweldig

  • Todelgeko6-12 meter volautomatische liftIndustriële ontwikkeling

    Todelgeko6-12 meter volautomatische liftIndustriële ontwikkeling

  • La Goulette.Quota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de voordelen in functie en output?

    La Goulette.Quota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de voordelen in functie en output?

  • PotenzaKleine mobiele elektrische liftOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    PotenzaKleine mobiele elektrische liftOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • PotenzaExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteWat zijn de methoden voor trillingsr

    PotenzaExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteWat zijn de methoden voor trillingsr

  • Fujian.Hydraulisch hefplatformHoe correct te kiezen volgens de categorie

    Fujian.Hydraulisch hefplatformHoe correct te kiezen volgens de categorie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!