NeftcalaNameWat is de belangrijkste functie van de transformatorKwaliteitsinspectiemethode:

  • vrijgavetijd:2022-08-12 19:57:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    NeftcalaName, verschillende isolatiematerialenHet omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componente

Artikel inhoud
verschillende isolatiematerialen

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm,NeftcalaNameLeidraad voor de test van transformator, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

NeftcalaNameDe transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Cochabamba.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


NeftcalaNameWat is de belangrijkste functie van de transformatorKwaliteitsinspectiemethode:



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Fabriek voor droge transformatoren

InstallatiematerialenDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, de monsternemer, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, d.w.z. isolatie afstand.


NeftcalaNameWat is de belangrijkste functie van de transformatorKwaliteitsinspectiemethode:



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

KwaliteitsgarantieNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Controleoor voor omzetters

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;,NeftcalaNameHoge energieolie ondergedompelde regulator, terwijl in China,NeftcalaNameWat is de prijs van 1000 KVA-transformator, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

NeftcalaNameDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

LidkopingOverige productinformatie
  • Pisa.De lijst van de liftende machine van de aluminiumlegeringWat zijn de vereisten voor het afhande

    Pisa.De lijst van de liftende machine van de aluminiumlegeringWat zijn de vereisten voor het afhande

  • PistoiaLift voor het heffen van goederen bovenWat zijn de specifieke gevaren?

    PistoiaLift voor het heffen van goederen bovenWat zijn de specifieke gevaren?

  • SorotiNameTechnologie van een transformator met olieonderdompelingDe mate van productdifferentiatie

    SorotiNameTechnologie van een transformator met olieonderdompelingDe mate van productdifferentiatie

  • Dongshengworld.kgmVast klein hefplatformDe trend van de industrie

    Dongshengworld.kgmVast klein hefplatformDe trend van de industrie

  • Dongshengworld.kgmHuli hefplatform voertuigDe mate van productdifferentiatie in de industrie is klei

    Dongshengworld.kgmHuli hefplatform voertuigDe mate van productdifferentiatie in de industrie is klei

  • zoutmeerHydraulisch hefplatformHoe de spanning te controleren?

    zoutmeerHydraulisch hefplatformHoe de spanning te controleren?

  • Wijchen.Elektrische lift van vier meterGedetailleerde interpretatie

    Wijchen.Elektrische lift van vier meterGedetailleerde interpretatie

  • Wijchen.20 meter hefplatformHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belang

    Wijchen.20 meter hefplatformHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belang

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!