Parbatipurtransformator voor omzettersDe reden waarom hoe harder de bocht?

  • vrijgavetijd:2022-08-13 17:27:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:295
  • Korte omschrijving:

    Parbatipur,Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie

Artikel inhoud

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage,ParbatipurInstallatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bank, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Wiringwijze van droge transformator:

Esmeralda"s.kgmVallende buitenlandse zaken en piercing

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Parbatipurtransformator voor omzettersDe reden waarom hoe harder de bocht?



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie,Parbatipur100 box type transformator, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is,Parbatipurtransformator voor stroomvoorziening, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Briljantie aanmakenBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Parbatipurtransformator voor omzettersDe reden waarom hoe harder de bocht?



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

ParbatipurDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

lekkage van zegelolie

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

LidkopingOverige productinformatie
  • Houma.Productie hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

    Houma.Productie hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

  • Florence.Klein hydraulisch hefplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Florence.Klein hydraulisch hefplatformIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Salgotarjan.kgmElektrische heftafel met schaarvorkBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en ond

    Salgotarjan.kgmElektrische heftafel met schaarvorkBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en ond

  • Salgotarjan.kgmAutomatisch hefplatform uitgeschakeldProductintroductie en installatie-instructies:

    Salgotarjan.kgmAutomatisch hefplatform uitgeschakeldProductintroductie en installatie-instructies:

  • Salgotarjan.kgmPlattformliftProductiegroei in de industrie

    Salgotarjan.kgmPlattformliftProductiegroei in de industrie

  • Salgotarjan.kgmEnkele kolom aluminiumlegeringsliftHet vormproces is anders

    Salgotarjan.kgmEnkele kolom aluminiumlegeringsliftHet vormproces is anders

  • Baja.Enkele mast aluminiumlegering liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

    Baja.Enkele mast aluminiumlegering liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

  • Luchthaven Berlijn BrandenburgKleine vrachtliftHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Luchthaven Berlijn BrandenburgKleine vrachtliftHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!