Lumfaat500 KVA-olie ondergedompelde transformatorSamenvatting probleemanalyse

  • vrijgavetijd:2022-08-13 23:17:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:396
  • Korte omschrijving:

    Lumfaat,Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Wanneer ol

Artikel inhoud

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

LumfaatAutomatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Sudbury.De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie,LumfaatParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Lumfaat1600KVA-boxprijs voor transformatoren, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Lumfaat500 KVA-olie ondergedompelde transformatorSamenvatting probleemanalyse



Wiringwijze van droge transformator:

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap,LumfaatOntwerp van een transformator, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

middelenPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


Lumfaat500 KVA-olie ondergedompelde transformatorSamenvatting probleemanalyse



IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Conclusie van de testI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

LumfaatGeluid bij faseuitval

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Fabrikant van transformatoren

LidkopingOverige productinformatie
  • Hamburg-BergedorfKlein elektrisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    Hamburg-BergedorfKlein elektrisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • Hamburg-BergedorfZes meter hefplatform voertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

    Hamburg-BergedorfZes meter hefplatform voertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

  • Lv LiangLicht hydraulisch hefplatformBeste procesparameters

    Lv LiangLicht hydraulisch hefplatformBeste procesparameters

  • Forli.Zelfrijdende elektrische liftDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

    Forli.Zelfrijdende elektrische liftDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • Forli.Hefplatform met één mastKwaliteitsinspectiemethode:

    Forli.Hefplatform met één mastKwaliteitsinspectiemethode:

  • Forli.Hydraulisch liftplatformTestobjecten

    Forli.Hydraulisch liftplatformTestobjecten

  • Forli.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringStaat op het moment van levering

    Forli.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringStaat op het moment van levering

  • Guangdong10 meter elektrische liftKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Guangdong10 meter elektrische liftKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!