Bayt Immar.Elektrische boxtransformatorOntwerp methode:

  • vrijgavetijd:2022-08-15 03:27:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:203
  • Korte omschrijving:

    Bayt Immar.,Fabriek voor droge transformatorenDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding

Artikel inhoud

Fabriek voor droge transformatoren

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Bayt Immar.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is,Bayt Immar.Transformer 10KV, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Goudfabrikant van droge transformatoren

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Bayt Immar.Transformer in distributiekamer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Bayt Immar.Elektrische boxtransformatorOntwerp methode:



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

productiekosten„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, die oplossen en ontbranden zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Bayt Immar.Elektrische boxtransformatorOntwerp methode:



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,Bayt Immar.80 KVA-olie ondergedompelde transformator, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Laatste raadplegingMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

LidkopingOverige productinformatie
  • Ballina.Elektrische mobiele liftAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog steeds onder d

    Ballina.Elektrische mobiele liftAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog steeds onder d

  • Ballina.5 ton hefplatformGebruik gids

    Ballina.5 ton hefplatformGebruik gids

  • Ballina.PlattformliftWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Ballina.PlattformliftWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Ballina.Dubbele mast aluminiumlegering hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerppl

    Ballina.Dubbele mast aluminiumlegering hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerppl

  • Davintel.Mobiel hefplatform met schaarvorkErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

    Davintel.Mobiel hefplatform met schaarvorkErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

  • AdjumaniNameTestrapport van de levering van droge transformatorRichtlijnen voor redelijke prijzen

    AdjumaniNameTestrapport van de levering van droge transformatorRichtlijnen voor redelijke prijzen

  • HaVaste heflift voor ladingDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    HaVaste heflift voor ladingDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • HaKogeltafel type hefplatform autoKies de juiste manier om te gebruiken!

    HaKogeltafel type hefplatform autoKies de juiste manier om te gebruiken!

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!