KhemiselKhechnaBaigang diepe put pompHoe de apparatuur te selecteren

vrijgavetijd:2022-07-18 17:59:43 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:468

Kerntips:KhemiselKhechna,   Dat heet cavitatie fenomeen.   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane

   Dat heet cavitatie fenomeen.

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

KhemiselKhechna   dagelijkse, wekelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse inspectie-,KhemiselKhechnaDiepwaterpomp voor irrigatie, onderhouds- en gebruiksplannen worden opgesteld voor diepputpompen.

   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start maar let op het aanpassen van de vacuümpomp

Sligo.   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is, kunt u properl

   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning,KhemiselKhechnaKleine diepe waterpomp, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn

   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan, bouwmaterialen, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta"s die vaste deeltjes bevatten.

   Pijpleiding, plus het kan in elke positie van de waterleiding worden geïnstalleerd, dus het wordt pijpleidingpomp genoemd.

   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.

Controleposten   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e


KhemiselKhechnaBaigang diepe put pompHoe de apparatuur te selecteren



   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

Interpretatie en observatie   Het moet worden vervangen in geval van schade,KhemiselKhechnaCirculerende warmwaterpomp, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.

Ik ben van mening dat de

   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

KhemiselKhechna   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Lidkopingadviserennieuws
LidkopingLaatste nieuws