Zamora.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorProductiegroei in de industrie

vrijgavetijd:2022-07-26 17:59:49 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:105

Kerntips:Zamora.,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomto

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers,Zamora.Hoeveel is een 250kVA box transformator, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Harstad.Fabrikant van transformatoren

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


Zamora.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorProductiegroei in de industrie



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Nauwkeurige afwerkingIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Na de no-load test is normaal voor h,Zamora.Prijs van 500 KVA-box type transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Zamora.Fabrikant van 80 KVA droge transformatorProductiegroei in de industrie



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Waar kan ik het vinden?Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Transformer is

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Zamora.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek,Zamora.Stappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Lidkopingadviserennieuws
LidkopingLaatste nieuws