Alaihan.kgmDN150 gegalvaniseerde stalen pijpSlechte prestaties bij brand

vrijgavetijd:2022-07-31 22:00:53 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:895

Kerntips:Alaihan.kgm,Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de l

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Valse en slordige vierkante buizen zijn gemakkelijk te krabben, omdat de apparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten eenvoudig en gemakkelijk te produceren burrs en kras het oppervlak van vierkante buizen. Diepe krassen verminderen de kracht van vierkante buizen.

Alaihan.kgmHoe zit het met de treksterkte van de vierkante pijp: vierkante pijp heeft een goede trekkracht, treksterkte en voldoende taaiheid waardoor vierkante pijp in het veld van stalen pijp opvalt. De vierkante buis heeft grote voordelen in hoge temperatuur, hoge druk en zelfs hoge sterkte omgeving. Wat zijn zijn zijn de kenmerken? We analyseren het een voor een: de treksterkte (=sigma; b) de sterke kracht (FB) gedragen door het monster tijdens trekbreuk, en de stress (=sigma;) verkregen uit de originele cross-section area (dus) van het monster wordt de trekkracht (= sigma; b) en de eenheid is m (MPA).

De eerste is om de roest van de vierkante buis te verwijderen. Bij het verwijderen van de roest van de vierkante buis, wordt de staaldraad borstel voornamelijk gebruikt om zijn oppervlak te polijsten, die effectief kan verwijderen de losse of roestige roest op het oppervlak van de vierkante buis.

Asan.Fase ( — )

Classificatie van vierkant buisstaal is een koolstoflegering van ijzer met koolstofgehalte van vierkante buis tussen .% %. Om de taaiheid en plasticiteit ervan te waarborgen, is het koolstofgehalte in het algemeen niet hoger dan %. Naast ijzer en koolstof omvatten de belangrijkste stalen ook silicium, mangaan, fosfor, enz. Er zijn verschillende classificaties van stalen en vierkante buizen, met name de volgende: vierkante buizen worden ingedeeld in gewoon staal naar kwaliteit (P &%, S &%le; .%)

De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.


Alaihan.kgmDN150 gegalvaniseerde stalen pijpSlechte prestaties bij brand



De reden waarom het oppervlak van valse en slordige materialen gemakkelijk te kraken is dat zijn blanco is adobe met vele luchtgaten. Tijdens het koelproces heeft de adobe scheuren als gevolg van de werking van thermische stress roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, en er zijn scheuren na het rollen.

De vierkante pijp is een belangrijk type vierkante pijp die veel overeenkomsten heeft met naadloze stalen pijp, maar het is anders. De vierkante pijp is van groot nut in vierkante pijp, die in het algemeen wordt gebruikt op het gebied van bouwmaterialen en pijpen. Vandaag vertellen we u over het schilderen van vierkante pijp. In feite, de meeste fabrikanten moeten deze functie doen, niet alleen schilderen, maar ook galvaniseren. Het basismateriaal van de vierkante buis is aangetast. Als het schilderen niet uw bedrijf wordt, moet u een som geld betalen. Als het schilderen, wordt u aanbevolen om zink rijke primer, omdat andere verf zal snel corroderen, en vervolgens blijven corroderen uw gegalvaniseerde laag, moet u kiezen voordat galvaniseren

A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.

Nauwkeurige afwerkingIndien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.

Er zijn vele manieren van ontsteking, zoals boog, elektrische vonk, vlam, sterke stroom, hoge temperatuur oven, elektronenbundel,Alaihan.kgm88 gegalvaniseerd, laser, hoge temperatuur straling, magnetron,Alaihan.kgmFabrikant van gegalvaniseerde vierkante pijp, chemische oven, enz.

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip,Alaihan.kgmBedrijf voor het galvaniseren van vierkante buizen, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.


Alaihan.kgmDN150 gegalvaniseerde stalen pijpSlechte prestaties bij brand



Plasticiteit QB vierkante plasticiteit verwijst naar het vermogen van metaalmaterialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.

ToedieningKoolstofstaal ingedeeld naar chemische samenstelling: vierkante buis A. koolstofarme staal (C ≤ .%); b. Centraal koolstofstaal (C &ale le; . ~ .%); c. Hoogkoolstofstaal (C ≤ .%).

(= sigma; Su): de grote stress voor de rendementsspanning van het monster neemt voor het eerst af; Lager rendementspunt (=sigma; SL): de kleine belasting in de opbrengstfase wanneer het eerste momentane effect niet wordt overwogen. De berekeningsformule van het rendementspunt is als volgt: waar: FS --opbrengstkracht (constante) in het trekproces van het monster, n (Newton) dus --oorspronkelijke dwarsdoorsnede van het monster, mm. Bij de trektest wordt het percentage van de lengte, verhoogd met de gaugelengte van het monster na breuk met de oorspronkelijke gaugelengte, langwerpig genoemd.

Functionele index analyse van qb vierkante buis --mechanische functie van plastic vierkante buis. Vaste buiging, zoals de naam suggereert, is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.

Alaihan.kgmIndien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan), kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd), en voorstellen aanvaarding met een nieuwe partij.

Plasticiteit QB vierkante plasticiteit verwijst naar het vermogen van metaalmaterialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.

Voor de structuur: als opstapleiding en brug; pijp voor kade, marien opstapleidingen, enz.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Lidkopingadviserennieuws
LidkopingLaatste nieuws