Ankang.DN25 gegalvaniseerde gelaste buizenBehandeling van oppervlakten

vrijgavetijd:2022-08-02 19:18:54 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:515

Kerntips:Ankang.,Staal voor de bouw en engineering volgens de indeling van het gebruik zonder fasetransformatie of gedeeltelijke fasetran

Staal voor de bouw en engineering volgens de indeling van het gebruik zonder fasetransformatie of gedeeltelijke fasetransformatie van vierkante buis: A. gewoon koolstofconstructiestaal; b. structureel staal van lage legeringen; Versterking van staal.

Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede, ook bekend als stalen koudgevormde profiel. Het is een sectiestaal met vierkante doorsnede vorm en grootte, dat is gemaakt van Q warmgewalst of koudgewalst band of spoel als basismateriaal, kunnen de hoekgrootte en de vlakheid van de warmgewalste speciale vierkante pijp het niveau van het lassen van koudgevormde vierkante buizen bereiken of zelfs overschrijden. Goede uitgebreide mechanische eigenschappen, lasbaarheid, koude en warme werkbaarheid en corrosiebestendigheid, en een goede lage temperatuur taaiheid.

Ankang.Pijp en brug; Pijpen voor kade, weg, gebouw, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt als aardolie-geologische boorpijp, kraakpijp voor de petrochemische industrie, boilerpijp, lagepijp, hoge precisie-structurele pijp voor auto, tractor en luchtvaart, enz.

Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen, wat resulteert in ongelijke loopvoeding.

Najaf.Functionele index analyse van qb vierkante buis --de belasting op de onderdelen van de machine als gevolg van de grote vooruitgang van de kracht wordt de frontale ineenstorting belasting genoemd. De kracht van vernietiging van qb vierkante buis onder de frontale ineenstorting belasting wordt de frontale ineenstorting taaiheid genoemd.

dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!

Het is goed om Baosteel"s materialen te kopen voor het koud tekenen van vierkante buizen, omdat Baosteel"s materialen zijn onderworpen aan een graduele fout detectie, en de dichtheid van staal is relatief goed. Na koud trekken en verhitten, is het handig om te line-up. Het staal is koud getrokken op kamertemperatuur om plastic vervorming te produceren, om de rendementssterkte te verbeteren. Dit proces wordt koude tekening versterking genoemd. De vierkante buis wordt in het algemeen gebruikt voor productonderdelen met hoge eisen. Het heeft een goede wilskracht en kracht. Het oppervlak is beter na koudtrekken.


Ankang.DN25 gegalvaniseerde gelaste buizenBehandeling van oppervlakten



QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis,Ankang.Galvaniseerde staalpijp en gegalvaniseerde staalpijp, koudgetrokken naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q St-, die worden veroorzaakt door de volgende redenen. De gemeenschappelijke belangrijkste redenen zijn als volgt: selecteer de juiste qb vierkante buis materiaal enz.

Er zijn enkele defecten in qb vierkante buis tijdens het uitrekken, en de gewoonlijk gebruikte materialen in austenitische qb vierkante buis zijn CrNiTi en CrNiTi. Tijdens de diepe tekening is CrNiTi stabieler dan CrNiTi en heeft een betere crack resistentie. Daarom moet CrNiTi materiaal zo veel mogelijk worden geselecteerd.

B. gereedschapsstaal: a) koolstofgereedschapsstaal; b) gelegeerd gereedschapsstaal; c) Hoogsnelheidsgereedschapsstaal.

investering speciale vierkante pijp is de algemene naam van vierkante pijpen met andere dwarsdoorsnede vormen, met uitzondering van circulaire pijp. Volgens de verschillende dwarsdoorsnede vorm en afmetingen van stalen pijp kan deze worden verdeeld in een viervormige buis met gelijke dikte van de wand (code D), een speciale vierkante pijp met een ongelijke dikte van de wand (code BD) en een speciale naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code D). Deze speciale-vormige grote-diameter qb vierkante buizen worden op grote schaal gebruikt in verschillende structurele delen, gereedschappen en mechanische delen. Vergeleken met cirkelvormige buizen, speciale-vormige buizen hebben over het algemeen een groot moment van inertie en sectie modulus, en hebben grote buig- en torsiebestendigheid, A. open hartstaal: a) zuur open hartstaal; b) Alkaline open hartstaal.

technologische innovatieStaal voor de bouw en engineering volgens de indeling van het gebruik zonder fasetransformatie of gedeeltelijke fasetransformatie van vierkante buis: A. gewoon koolstofconstructiestaal; b. structureel staal van lage legeringen; Versterking van staal.

&keer; &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &Times; &keer; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &tijden; &tijden; afschermingen ; &keer; &keer; Standaard behandeling van stappen voor het voorkomen van oxidatie van ~ vierkante buis vierkante buis is een soort van metaalonderhoud. De belangrijkste componenten zijn ijzer en zink. Het is gemakkelijk om een redoxreactie in de lucht te hebben. Zodra de reactie zich voordoet, hebben veel nieuwe stoffen plaatsgevonden, en de oorspronkelijke kenmerken zijn veranderd. Om echter de originele relevante eigenschappen te behouden is een anti-oxidatiebehandeling vereist. De directe reden is om te voorkomen dat de vierkante buis reageert met de zuurstof in de lucht,Ankang.Naadloze vierkante buis fabrikant,Ankang.Galvaniseerde vierkante pijpmachine, wat de manier is om de zuurstof in de lucht te isoleren. Vandaag maakt dit artikel een relatief gestandaardiseerde behandeling van de relevante stappen om oxidatie van vierkante buizen te voorkomen: de sleutel hangt af van wat voor soort antiroestverf u gebruikt. . Als u epoxy zink rijk of ijzerrijk antiroestverf, kunt u direct fluorkoolstofverf erop spuiten; Wanneer gebruik wordt gemaakt van alkydantiroest of rode lood, moet deze worden gereinigd met verfverwijderaar en worden gespoten met epoxy-zinkrijke antiroestverf of ijzerrijke antiroestverf voordat fluorkoolstofverf kan worden gespoten.

Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.

Ankang.Functionele index analyse van qb vierkante buis --de belasting op de onderdelen van de machine als gevolg van de grote vooruitgang van de kracht wordt de frontale ineenstorting belasting genoemd. De kracht van vernietiging van qb vierkante buis onder de frontale ineenstorting belasting wordt de frontale ineenstorting taaiheid genoemd.

Koolstofstaal ingedeeld naar chemische samenstelling: vierkante buis A. koolstofarme staal (C ≤ .%); b. Centraal koolstofstaal (C &ale le; . ~ .%); c. Hoogkoolstofstaal (C ≤ .%).

De vierkante buis speelt een belangrijke rol in de snelle economische ontwikkeling. De functies van de vierkante buis zijn verschillend, en zijn kenmerken zijn ook verschillend. Square tube heeft strenge normen. Er zijn veel lasprocessen en voordelen van vierkante buis. Laat me u het lasproces en de voordelen van de onderste buis laten zien.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Lidkopingadviserennieuws
LidkopingLaatste nieuws